holken @ Annestorp

Kattuggla Live Video

Vilhelm tittar ut

Inatt kom mamman med något stort byte till holken. Kan tyvärr inte se vad det är, men det var nödvändigt att hon kom med mycket mat nu. Igår var det nämligen så varmt i holken pga det varma vädret för årstiden att ungarna var helt utmattade och LÅG ner i holken helt stilla på golvet. Det har under alla mina år som “uggle-spanare” aldrig hänt tidigare att dom lägger sig ner. Så dom var helt slut efter storskraken och värmen. Dom behövde vatten/energi och det fick dom nu äntligen. Under natten så piggnade dom till när det blev lite svalare ute och så efter maten också.

I gryningen hoppade Vilhelm upp och tittade ut genom hålet i holken för första gången. Mamman kom sen direkt och puttade ner honom igen så han inte skulle visa sig. Men Vilhelm är envis och direkt efteråt var han uppe igen. Han är ju nyfiken på vad som finns där ute. Han har ju aldrig sett något annat än holken! Snart hoppar dom ut! Vilken dag som helst. Kanske idag?

Leave a Reply