holken @ Annestorp

Kattuggla Live Video

Tre ägg och allt är bra i holken!

Livet i holken går fint och allt är bra där. Medans utanför så håller vi människor på och gör världen upp och ner i Corona-virusets framfart. I dessa tider skulle det vara skönt att vara en uggla och inte bry sig om att politikerna som finns i världen tar beslut i halv panik som gör att det skapar ännu mera trasiga livsöden parallellt med virussjukdomen i alla förlorade jobb, oro och folks besparingar som går upp i rök.

Det är tre ägg nu i holken! Vi får se om det stannar på tre eller om det kommer ett ägg till. Det är lite olika om det blir 3 eller 4 varje häckning. Det brukar avgöras av mamman kring födotillgång och lite sånt. jag tror det blir fyra i år, men det är ju inget jag baserar på någon fakta utan det är bara en känsla jag har.

Leave a Reply