holken @ Annestorp

Kattuggla Live Video

Statusrapport från holken – 11 april

Idag är det den 11:e april och det är dags för en liten statusrapport från holken.

Ungarna verkar må jättebra. Dom är fortfarande tre stycken och just nu känns det som att alla kommer överleva tiden i holken i alla fall. Alla äter och verkar må bra. Dom vilar mycket, provar vingarna inne i holken genom att flaxa en massa och sen är ungarna väldigt nyfikna på vad som finns där ute. Ibland så sträcker sig den stora ungen upp och gör sig fanatiskt lång för att titta ut. Den hoppar upp också en bit mot hålet och bitar sig fast med näbben och försöker ta sig upp, men har hittills inte klarat att ta sig upp helt. Men när som helst hoppar den ungen nog ut.

Honan ”flyttade ut” ur holken den 9:e april och nu flyger hon bara dit med mat under nätterna. När hon väl hoppar in i holken vändor hon snabbt och hoppar ut igen. Det är väldigt trångt där inne nu med tre stora ungar och en fullvuxen uggla!Leave a Reply