holken @ Annestorp

Kattuggla Live Video

Nu har ungen lämnat holken

Nu har äntligen ungen, Kenneth, lämnat holken! Klockan 20:51 den 21 april 2014 så hoppade Kenneth upp för sista gången och tittade ut ur holken. Klockan 21:15 hade han bestämt sig! Nu gäller det tänkte han nog och så hoppade han ner och ut i den stora okända världen!

Klockan 21:28 hade fortfarande inte mamman fattat att han hade hoppat ut ur holken för då kom hon med mat! Hon blev lite förvånad som ni kan se på videon. Men är det någon där ute som ser vad honan har med sig för mat?! Det ser ut som något pälsdjur. Känner inte igen det. Överkörd sork?

Jag var precis ute i skogen nu och hittade Kenneth. Han var tyvärr inte uppe i något träd ännu utan hoppade lite sakta framåt på marken. Hoppas han klarar sig! De första dagarna nu är kritiska tills han kommer upp i träden ordentligt. Just nu är han ett lätt byte för räv, katt, grävling eller annat som finns i områden också.

Återkommer troligen i veckan med mera info och bilder på Kenneth ute i det fria.

 

Leave a Reply