holken @ Annestorp

Kattuggla Live Video

Två ungar kvar

Jo det var så att en av de minsta ungarna har försvunnit. Troligen är det Mathilda, alltså den minsta ungen, som gissningsvis dog av någon anledning och så har mamman ätit upp den ihop med de andra två ungarna som fortfarande är vid liv – Victoria och Greger. Naturen är grym, men detta är ganska vanligt i djurlivet. Detta har hänt en gång tidigare i holken för några år sedan då mamman “tog bort” den svagaste ungen som troligen iallafall aldrig hade överlevt. Varför då slösa mat?

Inatt kom mamman till holken med ett stort byte som jag inte kan se vad det är. Hon hade svårt att få in den i holken. Storleksmässigt var bytet ungefär som en ekorre – vilket det mycket väl kan vara. Eller en väldigt stor annan fågel. Tyvärr omöjligt att urskilja på filmen så jag lägger inte ens ut den här.

Leave a Reply