holken @ Annestorp

Kattuggla Live Video

Kim och Bengt ok ute i skogen

Alla ungarna har hoppat ur holken nu. Kim, Bengt och senast nu under dygnet som varit – Kenneth II.

Jag har varit ute precis och hittat mamman i skogen samt Kim och Bengt. Mamman satt högt uppe i en gran och vaktade ungarna med ena ögat medan ett gäng koltrastar flög fram och tillbaka och störde henne. Dom gillade inte ugglornas närvaro och körde sitt varningsläte hela tiden.

Kim och Bengt satt i en tall strax bredvid – högt uppe. Så dom är i säkerhet nu från rävar och annat. Dom har överlevt den värsta perioden nu.

Däremot hittade jag inte Kenneth II i skogen. Han kan fortfarande vara någonstans mellan min tomt och mamman, men jag lyckades inte se eller höra honom. Så det kan vara så att han inte klarat sig tyvärr. Jag ska ut imorgon igen och kolla.

Leave a Reply