holken @ Annestorp

Kattuggla Live Video

Inga ägg ännu

Ursäkta dålig uppdatering här…

Honan har varit i holken varje dag nu sedan december. Så det var rekordtidigt för förberedelser, men dessvärre inga ägg ännu. Det brukar ju komma ägg på alla hjärtans dag, men eftersom häckningsbeteendet startade nästan en månad tidigare i år – trodde jag att det skulle komma ägg redan i januari. Men alltså inga ägg än.

Mården var ju på besök i holken tidigare i år tyvärr och jag funderar på om det är så att kanske gjorde lukten från mården i holken honan nervös och att hon kom av sig i häckningen?

Jag satte upp taggtråd längs stammen på trädet iallafall i hopp om att det ska hålla mården borta bättre framåt. Det räckte uppenbarligen inte med plastinklädnaden jag hade gjord sedan tidigare av den nedre delen av stammen.

Leave a Reply