holken @ Annestorp

Kattuggla Live Video

Allt är bra i holken – ungarna växer

Allt är bara bra i holken och alla fyra ungarna mår bra. Mamman kämpar på med att jaga mat och även pappan kommer och hälsar på då och då. Här kommer ett par videoklipp där mamman åter igen kommer med något stort till middag.

Jag är sur på mig själv att jag inte rengjorde kameran när jag rensade holken innan häckningen. I år är det mycket sämre kvalité på videofilmerna än normalt och jag tror det beror på att IR-sensorerna på kameran helt enkelt är smutsiga efter förra året. Jag brukar göra rent men glömde det i år. Och nu om jag skulle ge mig upp där och försöka göra rent så riskerar jag ju att störa häckningen så det får nog vara så här tyvärr. Om det händer något som gör att jag ändå måste upp till holken, då ska jag komma ihåg att göra rent också.

Leave a Reply