holken @ Annestorp

Kattuggla Live Video

Olivia har också hoppat

Igår kväll, måndag 15 april ca 22 på kvällen så hoppade Olivia också ut. Jag hade turen att få se det “live” genom köksfönstret. Hon tog sats, hoppade ut och hämnade i en enbuske utanför. Mamman var snabbt på plats och kollade läget. Strax efteråt satt de två ungarna som är kvar i holken tillsammans vid ingången till holken, tittade ut och ropade på sin syster. Ett tag trodde jag att dom. dvs. Elenor och Valdemar, skulle hoppa efter Olivia direkt, men dom stannade kvar i holken och nu på tisdag morgon är dom kvar i holken fortfarande och blir nog kvar där någon dag.

Jag ska ut om en stund och se så allt är ok med Olivia. Oliver har jag kollat till varje dag och han sitter en bit bort från holken högt uppe i en gran så han är utom fara för det mesta nu.

Här är ett videoklipp på Elenor och Valdemar kvar i holken samt ett intressant klipp när Elenor sitter i ingången och mamman kommer med mat. Då försöker Elenor ta maten direkt i ingången så att Valdemar inte får något, men då hoppar mamman in och stretar emot Elenor och ser till så Valdemar får mat också. Jättebra mamma!

Leave a Reply