holken @ Annestorp

Kattuggla Live Video

Valdemar ensam kvar

Ja nu är Valdemar ensam kvar i holken. Igår kom mamman flera gånger till honom, även under dagtid, med mat. Men hon har inte varit där nu alls under kvällen igår, under natten eller under morgonen. Så nu känns det som att hon “struntar” i honom så att han ska hoppa ut. Vi får se… Han är nog ensam och orolig där inne nu utan mamma, pappa eller syskon.

Jag har varit ute flera gånger varje dag i skogen och tittat efter de andra ungarna och jag har sett dom ibland i skogen och ibland inte. Dom förflyttar sig även under dagtid och dom börjar komma allt längre bort från holken nu djupare in i skogen. Men jag tror jag har sett alla dvs Oliver, Olivia samt Elenor och dom verkar må bra. Men jag kan inte vara helt säker för jag har aldrig sett alla tre ungarna samtidigt. Dom har varit utspridda och det är lite konstigt. De andra åren så brukar ungarna sitta ihop på samma träd eller iallafall väldigt nära, men det har dom inte gjort denna gång.

Leave a Reply